ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Παραλαβή & Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να μας ενημερώσετε, σε αντίθετη περίπτωση, μέσω fax 210-5145974, ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος sales@bertolucci.com.gr για αυτές τις παρατηρήσεις αυθημερόν ή το αργότερο εντός της επόμενης, από την παραλαβή της παραγγελίας, εργάσιμης ημέρας.

Στις περιπτώσεις που το προϊόν που απεστάλη στον πελάτη δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παραγγέλθηκε (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, ελλατώματος κ.λ.π), ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι άθικτη, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί. Στις περίπτωσης αυτές το κατάστημα αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στη έδρα του καθώς και τα έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση του προϊόντος. Η διεύθυνση επιστροφών είναι προς: BLUE BELL A.E.B.E. ΛΕΝΟΡΜΑΝ 254, ΚΟΛΩΝΟΣ,ΤΚ 104 43, τηλ. 210-51.52.576.

Η επιχείρηση ευθύνεται για την ύπαρξη τυχόν πραγματικών ελαττωμάτων και την έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων των προϊόντων σύμφωνα με τα άρθρα 534επ. ΑΚ. Σας ενημερώνουμε ότι ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπό μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφοροποιήσεων κατά την λήψη και ανάρτηση των φωτογραφιών.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αλλαγή του προϊόντος με άλλο προϊόν, η επιχείρηση θα εξετάσει το αίτημά του σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων που θα αφορούν στην ίδια σεζόν. Σε περίπτωση που το προϊόν για το οποίο ζητείται η επιστροφή αγοράστηκε με έκπτωση ή με κάποια προσφορά, η αλλαγή θα γίνεται μόνο με προϊόντα που θα βρίσκονται αντίστοιχα σε έκπτωση ή προσφορά.

Σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

"Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει την υπαναχώρηση από τη σύμβαση πώλησης σύμφωνα με τα ειδικότερα αναφερόμενα στα άρθρα 3 επ. του Ν. 2251/1994 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει."

  • Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας αγοράς χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.
  • Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.
  • Οφείλετε να στείλετε πίσω τα αγαθά ή να τα παραδώσετε σε εμάς στην διεύθυνση Λένορμαν 254, 10443, Κολωνός, οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση.
  • Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
  • Σε περίπτωση υπαναχώρησης, η συσκευασία του προϊόντος δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση και τα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, άλλως ο πελάτης θα ευθύνεται για την όποια μείωση της αξίας τους.
  • Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος
  • παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε).
  • Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις εφόσον η επιχείρηση έχει λάβει πίσω τα προϊόντα ή κάποιο αποδεικτικό έγγραφο αποστολής τους.
  • Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό που πρέπει να αναφέρετε στην δήλωση υπαναχώρησης.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό.

Υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης από συμβάσεις εκτός εμπορικού καταστήματος και εξ' αποστάσεως (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ B΄ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Ν. 2251/94)

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε και να συμπληρώστε το έντυπο και αφού συμπληρωθεί να το επιστρέψτε μόνο εάν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση.

Εγώ, ο(η) υπογράφων (-ούσα), .......................[ΟΝΟΜΑ], ....................... [ΕΠΩΝΥΜΟ],
του ....................... [ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ],
κάτοικος ....................... [ΠΟΛΗ],
..............................................[ΟΔΟΣ/ΑΡΙΘΜΟΣ, ΤΚ],
Γνωστοποιώ ότι υπαναχωρώ από τη σύµβαση αγοράς του προιόντος το οποίο αγόρασα την ....................... και παρελήφθη στις .......................
Κωδικός Παραγγελίας: .......................
Κωδικοί Προϊόντων που θα επιστραφούν: .......................
Λόγος Επιστροφής: .......................

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΘΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Δικαιούχος .......................
Τράπεζα .......................
Αρ. Τραπεζικού Λογαριασμού .......................
ΙΒΑΝ .......................

Μετά την συμπλήρωση του Εντύπου Επιστροφής. τοποθετήστε το προιόν εντός της συσκευασίας που πρόκειται να επιστραφεί ή στείλτε το με e-mail στη διεύθυνση  sales@bertolucci.com.gr

Όταν παραλάβουμε το προϊόν / προϊόντα, το συντομότερο δυνατόν θα ξεκινήσει η επεξεργασία του αιτήματός σας.

Ημερομηνία: ..../..../ 201..